Kvindesundhed / gynækologi

Mit professionelle motiv er at ledsage kvinder på deres vej – i alle aldersgrupper, i en ganske normal udvikling, i overgange og kriser og når der er opstået sygdom.

Begivenheder såsom starten på den kvindelige cyklus, graviditet eller det tab der opstår ved en abort og overgangsalderen er alle væsentlige begivenheder i en kvindes liv; dette gælder i endnu højere grad, når der er tale om langvarige sygdomme som endometriose eller kræft.

Du har min fulde opmærksomhed både som kvinde og som individuelt menneske. Hertil hører såvel de fysiske symptomer, problemer og sygdomme som sjælens indstilling, samt spørgsmål om, hvordan du gestalter dit liv, dine forhold og dine livsafsnit.

Jeg stiller min professionelle faglige lægeviden til rådighed i alle situationer, for sammen med dig at kunne udvikle et behandlingskoncept indenfor rådgivning af unge kvinder om kvindesundhed og prævention, ledsagelse i graviditeten samt smertelindring.

Det er mit anliggende at opfylde dit ønske om en helhedsdiagnose og –terapi. Hertil anvender jeg naturmedicinens og antroposofiens muligheder. Fører individuelle samtaler og anvender forskellige kropsterapier.

Se også under: datoer og foredrag

Der er foredrags og samtaleaftener med disse temaer.